Kruso Logo
Contacteer ons

Ridestore.

Een moderne best of breed technologische architectuur, inclusief een uitvoerige Klarna betalingsintegratie.

Sinds hun oprichting in 2016, is Ridestore een van de toonaangevende pure play online winkels voor mode en sportkleding geworden. Het bedrijf is momenteel aanwezig op meer dan 70 markten met een multibrand portfolio dat o.a. snowboards, ski's, buitenkleding en streetwear bevat. De missie van het bedrijf is om de creativiteit van hun klanten aan te wakkeren, een succesvolle aanpak die ervoor heeft gezorgd dat Ridestore een omzet heeft van bijna een half miljard Zweedse kronen.

Nieuwe en flexibele digitale betalingsoplossing

We zijn vooral trots op onze recent gelanceerde integratie voor Klarna en commercetools. De succesvolle uitbreiding van Ridestore naar Noord-Amerika en andere delen van Europa bracht de behoefte aan een nieuwe en uitgebreidere betalingsoplossing met zich mee. Na een uitvoerige marktscreening besliste Ridestore om die te baseren op Klarna Payment Solution. De keuze was gebaseerd op de moderne technologische architectuur die Klarna biedt, die op een eenvoudige manier een nog complexere integratie mogelijk maakt, en vooral op hun marktleidende functie op het vlak van betalingsopties voor klanten. De volledige API-gebaseerde integratie werd gelanceerd in de zomer van 2021 en omvatte een groot aantal van de belangrijkste functies van Klarna. In combinatie met commercetools verbetert dit de winkelervaring van de klanten aanzienlijk.

Heb jij een Klarna X commercetools-integratie nodig?

Naast het versterken van de online winkelervaring voor Ridestore, beschikken wij over heel wat ervaring en bovendien een aanzienlijke set tools die we kunnen gebruiken voor elke integratie tussen Klarna en commercetools. Dit betekent dat je niet vanaf nul hoeft te beginnen, wat minder kosten en een snellere marktintroductietijd (time to market) betekent.

Teamwerk is de sleutel tot succes

Wij zijn specialisten die onze partners helpen bij het oplossen van complexe technische problemen door ofwel het volledige project voor onze rekening te nemen ofwel de teams van onze klanten te ondersteunen met onze expertise. In deze case is teamwerk de sleutel tot succes. Wij zijn adviseurs en een vertrouwde partner geworden voor Ridestore – een echte BFF. Dit partnerschap is ontzettend belangrijk voor ons, want we worden er samen sterker door en wij creëren waarde voor onze klant.

Modern Commerce Playbook for Business

Hungry for more insights on Modern Commerce Architecture? This whitepaper shares with you how your business can benefit from Headless Commerce. 

Key takeaways:

  • Five Business Benefits to Headless Commerce

  • How to choose a suitable front-end

  • Which capabilities do you need in your commerce solution

  • Five steps to migrate to a Headless Commerce platform

Exclusive whitepaper

  • Modern Commerce Playbook for Business

Fill out the form and get access to exclusive material

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.