Kruso Logo
Contacteer ons

VELUX Group.

Volledig geïmplementeerde Umbraco 8 software met een 100% cloudgebaseerde oplossing in Azure met een hoge flexibiliteit.

De VELUX Group creëert al bijna 80 jaar betere binnenmilieus door wereldwijd voor daglicht en frisse lucht te zorgen in huizen en andere gebouwen. De VELUX Group werd opgericht in Denemarken en is een internationaal bedrijf dat actief is in 40 landen. De VELUX Group nodigt sinds 2004 elke twee jaar studenten architectuur uit om deel te nemen aan de International VELUX Award. Het doel is om de studenten uit te dagen om de rol van daglicht in architectuur te onderzoeken en om op nieuwe manieren te gaan denken: hoe kunnen zon- en daglicht als voornaamste bron van energie en licht worden gebruikt en hoe kan de gezondheid en het welzijn van mensen die in gebouwen wonen en werken verzekerd worden?

Behoefte aan flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid in weboplossing

De VELUX Group had een platform dat veel te complex was voor de behoeften van de organisatie. De VELUX Group was daarom op zoek naar een nieuwe en meer ervaren technische partner die een efficiëntere, eenvoudigere en gebruiksvriendelijke oplossing kon ontwikkelen. In samenwerking met Revolt werd Kruso de nieuwe leverancier die de nieuwe 'Daylight and Architecture'-website van de VELUX Group zou ontwikkelen.

Volledig geïmplementeerde weboplossing in één team

Kruso nam niet alleen het beheer van de nieuwe Umbraco 8 software van de VELUX Group over, Kruso werkte samen met Revolt ook aan een gloednieuw UX-design voor de website. Kruso en Revolt hebben samengewerkt aan meerdere projecten en die hebben allemaal één ding gemeen: professionalisme en een hoge kwaliteit van beide kanten. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website die een eenvoudige frontend biedt die flexibel is op het vlak van design en opbouw. In februari 2021 gingen we live met de weboplossing en alles verloopt zoals verwacht. We werken nu aan de volgende fasen van het proces, die beduidende uitbreidingen en verbeteringen aan het bestaande platform met zich meebrengen.

Nieuwe software met Umbraco 8 open-source

In december 2020 nam Kruso, samen met Revolt, de oplossing voor de wedstrijdsite van de VELUX Group, 'Daylight and Architecture', over en zetten wij een nieuw websitedesign op poten. Kruso wilde vanaf nul beginnen door een nieuwe website te ontwikkelen om zo de meest optimale en functionele oplossing voor de VELUX Group te bouwen. De basis van de software is gebouwd op Umbraco 8 open-source CMS, wat behalve een ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid voor editors en administrators, ook een hoog niveau aan flexibiliteit biedt om de oplossing aan te passen aan de individuele behoeften van de organisatie.

Samen met de overname en de ontwikkeling van nieuwe software voor de VELUX Group werd het hostingplatform van de website vereenvoudigd. Dit bestaat nu uit een 100% cloudgebaseerde oplossing in Azure. Dit zorgt voor een efficiënte manier van groeien en vooral voor voordelen op het vlak van beveiliging voor de VELUX Group.

Want to know more about the case?

Want to know more about the case or find out how we can help your business?

We are here for you! Contact our CCO Kenneth Ryle Thorsson.

kth@kruso.dk

+45 40 25 66 30