Kruso Logo
Contacteer ons

Digitalisatiestrategie

We know that a well-defined digital strategy is crucial for achieving success in the ever-evolving digital landscape. Our goal is to unlock the full potential of your digital presence and empower you to stay ahead of the competition.

Digitalization strategy is Tech Fiction with its head in the cloud and both feet on the ground

Digitalization is a movement - forward, upward, downward, towards; sneaking, quantum leaping, sliding towards a vision of the future where digital instrumentation could play a positive role. With Kruso as your digitalization partner, your business can effectively make decisions about digital initiatives on a valid basis.

String FurnitureD2C e-commerce

Strategieën moeten doelgericht zijn!

Als de beweging maar een spel was, zouden toeval en het onverwachte alleen maar bijdragen aan de spanning. Misschien zou het zelfs optimaal zijn als het doel niet gekend is. De beweging zou dan een doel op zich zijn. Maar de werkelijkheid voor onze klanten – en waarschijnlijk ook voor jou, die dit leest – is natuurlijk anders. Digitalisatie is niet nice to have. Het is geen experiment dat parallel loopt met en los staat van de kern van het bedrijf. Digitalisatie is voor elk bedrijf een vereiste om actief te kunnen zijn en voor sommige bedrijven is het een parameter om te kunnen concurreren, om diensten te kunnen verlenen, om te voldoen aan wettelijke vereisten enz. En dat is altijd: doelgericht!

Hoe duidelijk een zakelijk doel ook is, speciale kennis is vereist om te begrijpen welke initiatieven op het vlak van digitalisatie dit doel het best ondersteunen en om concrete blauwdrukken op te stellen voor hoe deze initiatieven kunnen worden gerealiseerd. Vaak houdt één initiatief onlosmakelijk, maar niet altijd zichtbaar, verband met andere initiatieven. Alleen overzicht en ervaring zullen ervoor zorgen dat precies en alleen de juiste digitale initiatieven worden uitgevoerd.

Bang & OlufsenBang & Olufsen

Digital Stragility. Doe het juiste juist. Nu!

Uitvoering zonder strategische validiteit is riskant. Dit geldt vooral in een digitalisatiecontext, waar vereisten en voorwaarden snel en voortdurend veranderen. Daarom is het belangrijk dat je goed nadenkt, voor je handelt.

Strategie is bovendien overbodig als die niet uitmondt in uitvoering. De focus moet dus op het handelen liggen.

De kunst is om dit gelijktijdig te doen.

Kruso biedt een bijzonder geïntegreerde, op binair gerichte samenwerkingsorganisatie die zorgt voor een snelle en agile uitvoering van de behoeften die de klant hier en nu heeft. Bovendien verliezen we hierbij de strategische doelstellingen niet uit het oog.

Digitale transformatie

Dit gaat over een digitaal gedreven verandering van het bedrijf van onze klanten, zoals nieuwe zakelijke kansen via nieuwe producten en services, verminderde kosten en een efficiëntere service dankzij gewijzigde processen en nieuwe kanalen op het vlak van verkoop en communicatie. Het gaat ook om de organisatorische opzet.

Een typische output:

 • Digitale visie en hypothese

 • Verduidelijking van interne bedrijfsprocessen

 • Klanten- en marktanalyse

 • Technische visie

 • OKR en roadmap

Inzicht in klantervaring (CX) en strategische validatie

Als de groei van je e-commerce/merkplatform een succes moet zijn, vereist dit een schaalbaar CX-concept. Wij kunnen je helpen bepalen of je bestaande CX-strategie en de technische concepten nieuwe vereisten, zoals nieuwe doelgroepen, uitbreiding naar nieuwe markten en nieuwe merkarchitectuur aankan.

Een typische output:

 • CX expert review

 • CX data audit

 • Market CX benchmarking

 • Usability study (interviews, gebruikerstest, enz.)

 • Investment/execution business case

Strategie e-commerce platform

Is je bedrijf van plan om te gaan investeren of herinvesteren in een e-commerce platform? Dan moet je met heel wat aspecten rekening houden, zoals ROI, TCO, schaalbaarheid, modulaire architectuur, het hergebruiken van code en het opbouwen van een bestuursstructuur. Als jouw technisch-strategisch adviseur kunnen wij je investeringsplan in e-commerce technologieën en software veiligstellen.

Een typische output:

 • E-commerce market benchmarking

 • Software feature mapping & vendor selection

 • Business case

Kom meer te weten!

Wij zijn jouw digitale strategische partner - TIJDENS DE GEHELE REIS! Neem contact met ons op!

Contact us

Do you have any questions?

Get in touch with our Chief Commercial Officer, Kenneth Ryle Thorsson.

kth@kruso.dk

+45 40 25 66 30