Kruso Logo
Contacteer ons

BigCommerce

Til uw handel naar het volgende niveau. BigCommerce combineert het beste van SaaS en API-enabled openheid en flexibiliteit, waardoor u de zakelijke integraties en tools krijgt die u nodig heeft om sneller aan te passen.

Alles wat je nodig hebt op één platform

Flexibiliteit, schaalbaarheid, snelheid en wendbaarheid. Noem het maar op. BigCommerce heeft het allemaal! Met de visie om handelaars te helpen meer te verkopen in elke groeifase, van kleine startups tot middelgrote bedrijven en grote ondernemingen, is BigCommerce uitgegroeid tot de toonaangevende Open SaaS-oplossing in de handelswereld.

BigCommerce biedt een robuust en schaalbaar e-commerceplatform waarmee bedrijven hun online winkels kunnen opbouwen en laten groeien. Met BigCommerce heb je toegang tot een functierijk platform dat elk aspect van je e-commerce activiteiten aankan.

String FurnitureD2C e-commerce

BigCommerce voor uw behoeften

Bij Kruso weten we dat één maat niet voor iedereen geschikt is. Daarom zijn de flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden van BigCommerce perfect voor bedrijven met unieke behoeften. We kunnen uw online winkel afstemmen op uw merkidentiteit en resoneren met uw doelgroep.

Of u nu op zoek bent naar headless, multi-storefront, omnichannel, B2B of B2C, BigCommerce bevordert uw succes gedurende het hele proces.

Waarom BigCommerce?

Uitgebreide functies: BigCommerce biedt een breed scala aan ingebouwde e-commerce functies, waardoor het eenvoudig is om je online winkel te beheren en te laten groeien zonder de noodzaak voor uitgebreide aanpassingen.

Schaalbaarheid: Of je nu een klein bedrijf of een groot bedrijf hebt, BigCommerce kan meeschalen met jouw behoeften, waardoor je online winkel robuust en efficiënt blijft naarmate je bedrijf groeit.

Flexibiliteit en aanpassing: BigCommerce biedt flexibiliteit voor het ontwerpen en aanpassen van je online winkel om overeen te komen met je merkidentiteit en unieke vereisten, waardoor een op maat gemaakte winkelervaring voor je klanten wordt gecreëerd.

Omnichannel Commerce Report

Het 2023 Omnichannel Commerce Rapport biedt inzicht in hoe merken shoppers effectiever kunnen betrekken via online en offline kanalen.

We vergelijken huidige gegevens met die van voorgaande jaren over de aankoopgewoonten van shoppers om evoluerende trends en veranderingen te benadrukken.

Tijdens de pandemie investeerden veel retailers in de integratie van hun online en offline ervaringen. Deze strategie werpt nog steeds zijn vruchten af.

Lees er meer over en vele andere inzichten in het rapport.

Haal nu uw exemplaar!

  Samenwerken met Kruso en BigCommerce

  Bij Kruso zijn we gespecialiseerd in het creëren van naadloze en succesvolle e-commerce ervaringen die groei en omzet stimuleren.

  Samen met BigCommerce werken we nauw samen met u om uw unieke zakelijke doelen te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te creëren die aan uw behoeften voldoen. Ons team van experts staat klaar om voortdurende ondersteuning te bieden, zodat uw online winkel blijft floreren.

  Wij geloven in een snelle time-to-market met een suite-achtige benadering, maar met de mogelijkheid om headless te bouwen wanneer de organisatorische gereedheid aanwezig is.

  Wilt u meer weten?

  Als je twijfelt of BigCommerce de juiste keuze voor je is, voel je vrij om contact op te nemen voor een snel gesprek.

  Kenneth Ryle Thorsson

  kth@kruso.dk

  +45 40 25 66 30