Kruso Logo
Contacteer ons

Beheer.

Digitaal succes is een reis, geen bestemming. Het is niet voldoende dat alles perfect verloopt op de dag van je lancering. Het is dan pas, dat de richt echt begint. Daarom is een stabiele en geïntegreerde beheer- en supportorganisatie even essentieel als je team van ontwikkelaars als je momentum wilt creëren voor je oplossing.

Cloudservices

Een efficiënte operationele werking en een stabiele IT-infrastructuur zijn complex, arbeidsintensief en heel belangrijk – anders heb je namelijk geen platform. Vreemd genoeg is hier in veel organisaties weinig interesse naar en wordt er niet veel aandacht aan besteed – zolang het werkt, natuurlijk. Cloudservices kunnen het best worden omschreven als IT-onderhoud dat online wordt uitgevoerd, waar het een voordeel kan zijn om de gespecialiseerdste gebieden aan experts als ons over te laten, waar of hoe je ook host.

Onze services omvatten de opstelling van uitrolprocessen en versiebeheer, het optimaliseren van beveiliging en het lopende beheer van gegevensverbruik. Wij zorgen voor stabiele en supersnelle prestaties via load balancing, automatische aanpassingen op momenten met piekbelasting, complexe CDN-netwerken enz. Wij werken vooral met Azure Cloud hosting en met moderne frontend-systemen zoals Netlify en Vercel.

CargoluxGlobal website development

Cargolux International Airlines

Cargolux is de grootste luchtvrachtvervoerder in Europa. Samen met hun IT-team beheren wij de wereldwijde corporate website van het bedrijf en leveren wij verschillende bedrijfskritische services voor hun bestaande en potentiële klanten. Lees meer over hoe wij de oplossing beheren in een geavanceerde Azure Cloud set-up die zich onderscheidt dankzij een heel hoog beveiligingsniveau, uitstekende prestaties en een operationele en supportservice die 24/7 beschikbaar is.

Contact us

Do you have any questions?

Get in touch with our Chief Commercial Officer, Kenneth Ryle Thorsson.

kth@kruso.dk

+45 40 25 66 30