Kruso Logo
Contacteer ons

commerce­tools

Een cloudgebaseerd, API-gericht, headless handelsplatform die je voorziet van de tools en flexibiliteit om digitale handelservaringen te bouwen en te beheren. Ontworpen om te versterken en unieke en zeer aanpasbare e-commerce oplossingen te creëren die zich kunnen aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en klantverwachtingen. Met andere woorden, echte composable commerce.

Het hervormen van de wereld van online retail en zakendoen

commercetools is een toonaangevend cloud-native, headless handelsplatform die een reeks functies biedt die zijn afgestemd op het moderne digitale tijdperk. Hun flexibele API-gedreven aanpak stelt bedrijven in staat om unieke en boeiende winkelervaringen te ontwerpen over verschillende kanalen, terwijl de modulaire architectuur zorgt voor flexibiliteit en schaalbaarheid.

Bij Kruso combineren we onze expertise in digitale innovatie met de krachtige handelsmogelijkheden van commercetools om op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten te creëren.

Ons diepgaande begrip van het commercetools-platform stelt ons in staat om snel te implementeren en te itereren, waardoor bedrijven sneller live kunnen gaan en zich efficiënt kunnen aanpassen aan veranderingen.

Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf flexibel blijft en nieuwe technologieën en trends benut wanneer ze zich voordoen.

Het definiëren van de markt voor headless en omnichannel

commercetools biedt een uniforme winkelervaring over alle kanalen - of het nu gaat om web, mobiel, sociale media of in de winkel. Dit betekent dat klanten genieten van een consistente merkinteractie, of ze nu winkelen vanaf hun mobiele apparaten of een fysieke winkel bezoeken.

Met zijn cloud-native architectuur kunnen bedrijven efficiënt schalen op basis van de vraag. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat bedrijven alleen betalen voor wat ze gebruiken, terwijl ze ook voorbereid zijn op pieken in het verkeer, vooral tijdens piekseizoenen.

Met zijn uitgebreide set API's en integratiemogelijkheden kan commercetools naadloos worden gekoppeld aan AI- en machine learning-tools. Door de monolithische suites van traditionele platforms te vermijden, kunnen bedrijven profiteren van een lagere total cost of ownership (TCO).

E-book: Scaling businesses with the power of composable commerce

Dompel je onder in de transformerende wereld van composable commerce met ons exclusieve E-book inclusief:

  • De Composable Commerce Migratiegids voor B2C door commercetools.

  • Het Omnichannel Handboek door commercetools.

  • Casestudy: Verken de succesvolle overgang van Triumph Motorcycles naar een nieuwe composable commerce-platform, vakkundig ontwikkeld door Kruso.

Rust jezelf uit met de inzichten en tools die nodig zijn om het succes van jouw e-commerce naar nieuwe hoogten te stuwen. Meld je nu aan om jouw exemplaar te ontvangen!

Scaling businesses with the power of composable commerce

  • E-book | Scaling businesses with the power of composable commerce

E-book | Scaling businesses with the power of composable commerce

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MACH als krachtige drijvende factor

In het hedendaagse digitale landschap, waar behendigheid en aanpasbaarheid van het grootste belang zijn, komt commercetools naar voren als een leider, gebruikmakend van de MACH-architectuur om de grenzen van wat mogelijk is in e-commerce te herdefiniëren.

  • Microservices-benadering: commercetools structureert zijn mogelijkheden rond individuele, modulaire microservices. Dit stelt bedrijven in staat om specifieke functionaliteiten te selecteren, schalen en aanpassen aan hun behoeften. Het is vergelijkbaar met het bouwen van uw digitale winkel met gespecialiseerde bouwstenen, elk op maat gemaakt tot in de perfectie.

  • API-First Design: Geboren uit een API-first mentaliteit, is elke functie binnen commercetools toegankelijk via krachtige API's. Dit niveau van integreerbaarheid is ongeëvenaard en maakt naadloze integratie van verschillende technologieën en platforms mogelijk, van AR/VR tot IoT.

  • Cloud-Native & Wereldwijd: Als een cloud-native oplossing belooft commercetools hoge betrouwbaarheid, schaalbaarheid en een wereldwijde aanwezigheid. Met datacenters verspreid over de hele wereld kunnen bedrijven uitzonderlijke prestaties leveren aan klanten, ongeacht waar ze zich bevinden.

  • Headless Architectuur: commercetools gebruikt een headless architectuur, waarbij de frontend wordt gescheiden van de backend. Dit biedt bedrijven ongeëvenaarde flexibiliteit bij het vormgeven van klantbelevingen zonder beperkingen van de backend - een cruciale troef in onze multi-device, multi-channel winkelomgeving.

Waarom kiezen voor commercetools voor uw handelsoplossing?

Met commercetools en Kruso als uw vertrouwde partners in uw digitale reis, heeft u gezorgd voor een toekomstbestendige oplossing. Ongeacht de omvang van uw bedrijf kan een headless commerce-oplossing u helpen groeien.

Als u meer wilt weten over hoe commercetools en Kruso u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien, vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Wilt u meer weten?

Als je twijfelt of commercetools de juiste keuze voor je is, voel je vrij om contact op te nemen voor een snel gesprek.

Kenneth Ryle Thorsson

kth@kruso.dk

+45 40 25 66 30