Kruso Logo
Contacteer ons

Het opbouwen van de fundamenten van moderne openbare websites.

Een essentieel onderdeel van het ondersteunen van een open en transparante samenleving is communicatie en interactie tussen overheidsinstanties en burgers, waarbij digitale oplossingen, webplatforms en zelfbedieningsoplossingen een geïntegreerd onderdeel zijn van het dagelijks leven dat we allemaal kennen en verwachten. Bij Kruso geloven we dat een digitaal platform essentieel is om een kernpublieke taak op te lossen, begrip te hebben voor de context waarin deze oplossingen worden gebruikt, en waarde te creëren voor onze publieke klanten. We begrijpen ook dat publieke organisaties gedreven worden door een oprecht en onvermoeibaar verlangen om anderen te helpen, wat de onderliggende factor is voor alles wat zich afspeelt tussen burgers of bedrijven en de overheidsinstanties.

Het creëren van toegankelijke en gebruikersgerichte oplossingen

Wij zijn er stellig van overtuigd dat de digitale platforms van de overheid ontworpen moeten zijn om iedereen te omvatten. Alle burgers zijn gelijk en iedereen heeft het recht om contact op te nemen met de autoriteiten. Daarom werken we intensief aan toegankelijkheid en het ontwerp van service-trajecten die rekening houden met het feit dat niet alle gebruikers hetzelfde zijn en dat er ruimte moet zijn voor iedereen.

De oplossingen die we creëren in samenwerking met onze publieke klanten draaien altijd om het stellen van de burger of het bedrijf dat met de publieke sector in interactie staat op de eerste plaats. Wij geloven in Service Design als een methode om coherente gebruikersreizen en ervaringen te creëren die voldoen aan de behoeften van de gebruiker en hen snel naar het doel van hun online bezoek brengen op de meest aangename en inspirerende manier.

Publify - Onze webplatform voor gemeenten

Een van de prestaties waar we trots op zijn, is de ontwikkeling van "Publify", een webplatform dat specifiek is ontworpen voor gemeenten. Publify belichaamt ons geloof in het verbeteren van de digitale ervaring van het publiek door gebruiksvriendelijke en efficiënte tools aan te bieden voor lokale autoriteiten. Dit platform stroomlijnt communicatie, optimaliseert diensten en bevordert de betrokkenheid tussen gemeenten en burgers.

Om meer te weten te komen over Publify en de mogelijkheden ervan, kunt u onze website bezoeken op Publify.dk.

Ondersteuning van de transformatie van de publieke sector

De publieke sector staat voortdurend onder druk om efficiëntie te optimaliseren en te verbeteren. Een groot deel van deze optimalisatie komt voort uit overkoepelende strategieën voor openbare digitalisering, met als doel de meest efficiënte inzet van middelen te realiseren en burgers in staat te stellen zelfredzaam te zijn. Het doel is om barrières tussen autoriteiten en burgers weg te nemen, actieve deelname en samenwerking tussen overheidsinstanties en bedrijven te bevorderen. Bij Kruso spelen we een cruciale rol in deze transformatie door digitale platforms te creëren die deze processen ondersteunen, operationele kosten verlagen, actief burgerschap bevorderen en samenwerking tussen autoriteiten en bedrijven vergemakkelijken.