Kruso Logo
Contacteer ons

We hebben onze ISAE-3000 verklaring ontvangen

We zijn trots om te kunnen zeggen dat we onze ISAE 3000-verklaring hebben ontvangen.

Een ISAE-3000-verklaring is een officiële bevestiging of rapport dat wordt uitgegeven door een onafhankelijke auditor of assurance-expert en aangeeft dat het bedrijf de richtlijnen en normen van ISAE-3000 (International Standard on Assurance Engagements) volgt en voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De verklaring bevestigt het engagement van het bedrijf om klantgegevens zorgvuldig, vertrouwelijk en nauwkeurig te behandelen, evenals de naleving van de vereisten van de AVG voor de bescherming van persoonsgegevens en privacyrechten.

Wij garanderen betrouwbaarheid in al onze data-gerelateerde processen.

Bij Kruso nemen we gegevensbeveiliging en vertrouwelijkheid zeer serieus, en met deze certificering bevestigen we opnieuw ons engagement om klantgegevens met de grootste zorgvuldigheid en precisie te behandelen. Naast onze naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), garanderen we transparantie en verantwoording in al onze gegevensgerelateerde processen. We blijven een betrouwbare partner, waarbij we gegevensbeveiliging en bescherming van persoonsgegevens van onze klanten en hun klanten prioriteren.

Bij Kruso zijn we toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen met het grootste respect voor gegevensbeveiliging. Daarom is een ISAE-3000-certificering enorm belangrijk voor een bedrijf als het onze, omdat het helpt om de vertrouwensrelatie die we hebben met onze klanten te waarborgen.