Kruso Logo
Contacteer ons

Struct

Geef uw teams de kracht om snel topklasse klantenervaringen te leveren. Neem de controle over uw productinformatie, beheer uitgebreide productcatalogi met ingewikkelde details en breng uw bedrijf verder, sneller, met gestroomlijnd Productinformatiebeheer (PIM).

Get the upper hand with PIMWebinar

Struct PIM - wanneer snel niet snel genoeg is

Het snelle en flexibele PIM-systeem, Struct PIM, stelt je in staat om buitengewone data-gedreven handelservaringen te creëren en leveren. Wanneer je een project lanceert, is het laatste wat je nodig hebt een traag systeem en een langzame technologiepartner.

Bij Kruso begrijpen we de urgentie van een snelle time-to-market, en onze oplossingen met Struct maken dit werkelijkheid.

Een essentiële functie van het PIM-systeem is het verspreiden van bijgewerkte productinformatie over verschillende kanalen. Struct PIM blinkt uit in dit aspect en biedt een naadloze kanaalopstelling, waardoor elk project gestroomlijnd wordt.

Flexibiliteit, transparantie en schaalbaarheid

Struct heeft de essentiële zaken die je nodig hebt bij het bespreken van PIM. Struct PIM is niet alleen snel, maar ook transparant en flexibel als het gaat om prijzen, licentiemodellen en het voldoen aan je evoluerende behoeften.

Struct PIM helpt je om je doelklanten binnen je industrie te kennen, te bereiken en te betrekken. Samen met Struct hebben we de ervaring en capaciteiten om je productbeheer te verhogen en je masterdata te transformeren in resultaten.

Hierbij voegen we waarde toe vanaf de vroege stadia van het project tot na de lancering.

9 voordelen van Struct:

 1. Uitgebreid productbeheer

  Vind en beheer eenvoudig producten en varianten met geavanceerde zoekmogelijkheden en functies voor bulkbewerking.

 2. Aanpasbare dashboards

  Volg vooruitgang en productiviteit met aanpasbare, persoonlijke of gedeelde dashboards afgestemd op workflowbehoeften.

 3. Naadloze Integraties

  Verbind Struct PIM met essentiële bedrijfssystemen zoals ERP's en e-commerceplatformen via standaardconnectoren of REST API.

 4. Robuuste beveiliging en toestemmingen

  Bescherm productgegevens met automatische back-ups en gedetailleerde gebruikerstoegangscontrole tot bewerkingsmogelijkheden.

 5. Internationale markt gereedheid

  Bereid producten voor op wereldwijde markten met ondersteuning voor meerdere valuta's, talen en regio-specifieke verkoopstrategieën.

 6. Samenwerking tussen functieoverschrijdende teams

  Betrek alle relevante teams bij het beheer van productinformatie met tools die geschikt zijn voor marketeers, SEO-specialisten en creatieven.

 7. Flexibele gegevensmodellering

  Bouw aangepaste productgegevensmodellen met relevante kenmerken voor elk producttype, waardoor op maat gemaakte verrijkingsworkflows mogelijk zijn.

 8. Gegevenskwaliteitscontrole

  Implementeer maatregelen voor gegevenskwaliteitscontrole om productgegevensvereisten te beheren en volg de voortgang met krachtige statistieken.

 9. Onbeperkte Schaalbaarheid

  Profiteer van onbeperkte gebruikers, productcatalogi, SKU's, productmodellen, talen, markten en media-assets, wat zorgt voor schaalbaarheid voor bedrijfsgroei.

Wij staan voor je klaar

Een partnerschap met Kruso en Struct betekent nauwe samenwerking en gepersonaliseerde ondersteuning. U heeft één enkel aanspreekpunt en een toegewijde end-to-end business consultant. Het resultaat? Partners die niet bang zijn om je uit te dagen om beter te zijn, strategische samenwerking en kwaliteitsgarantie bij elke stap.

Struct is een echt flexibel en wendbaar PIM-systeem dat alle functies en voordelen biedt van een moderne PIM-oplossing. Het kan zich gemakkelijk aanpassen aan alle bedrijfsvereisten, waardoor klanten een PIM-oplossing krijgen die precies op maat is gemaakt voor hun behoeften. Struct evolueert met uw bedrijf mee, zodat u altijd de volledige waarde van uw productgegevens en content vastlegt.

1: What is PIM?

Bekijk meer

What you should know before choosing a PIM solution

Are you worried about having to switch PIM platforms every now and then? Or worried about outgrowing your current PIM platform down the road? This white paper explores the two main causes that lead to businesses outgrowing their existing PIM platforms.

Here is a sneak peek of what you can expect:

 • Two key factors that lead to outgrowing your PIM

 • The problem with most PIM platforms

 • Characteristics of an ideal PIM solution

What you should know before choosing a PIM solution

Struct PIM white paper - what you need to know before choosing a PIM solution

  Sorry, we kunnen dit formulier niet tonen. Misschien heb je adblockers ingeschakeld?

  Waarom kiezen voor Struct?

  Bij Kruso hebben we meer dan 20 jaar ervaring met digitale oplossingen. Wij geloven dat Struct de ultieme keuze is voor het stroomlijnen van databeheer. Struct biedt een echt gebruiksvriendelijke interface die zorgt voor efficiënte tracking van alle productgegevens. Met Struct kunnen we workflows en processen vaststellen die de nauwkeurigheid van gegevens garanderen voordat uw producten op de webshop verschijnen.

  Wilt u meer weten?

  Als je twijfelt of Struct de juiste keuze voor je is, neem dan gerust contact op voor meer informatie.

  Kenneth Ryle Thorsson

  kth@kruso.dk

  +45 40 25 66 30