Kruso Logo
Contacteer ons

Meer dan 20 jaar ervaring – nog steeds nieuwsgierig

De afgelopen 20 jaar hebben we ons, met een voortdurend enthousiasme en een blijvende nieuwsgierigheid naar nieuwe technologieën en methoden, ondergedompeld in de evolutie van een wereld die steeds digitaler wordt. Wij zijn doeners en first movers en we zijn er trots op dat we aan de wieg hebben gestaan van honderden digitale oplossingen die één voor één de grenzen van de technologie en digitale gebruikservaringen hebben verlegd. Onze oplossingen gaan van wereldwijde e-commerce platforms en geavanceerde op CMS gebaseerde websites tot speciaal ontwikkelde bedrijfssystemen en webapplicaties.

Ministry of Foreign Affairs of DenmarkSitecore-based subsite solution

Technische raadgeving

Het innovatietempo op het vlak van digitale ontwikkeling is nog nooit zo hoog geweest en er worden bijna wekelijks nieuwe tools en methoden geïntroduceerd waar jij als Digital Manager rekening mee moet houden. Daarom is een solide technische strategie belangrijker dan ooit voor het succes van je platform. Moet je kiezen voor een „best of breed” technolgogiestack, een 100% composable en headless systeemarchitectuur gebaseerd op open API's of moet je kiezen voor een meer voorverpakte oplossing waar alles aanwezig is? Het antwoord op die vraag is niet eenvoudig en hangt volledig af van de digitale volwassenheid van je organisatie, het kosten- en licentiemodel waaraan je organisatie de voorkeur geeft, de bestaande systemen, de graad van personalisatie en nog heel wat andere factoren.

Gelukkig zijn wij het gewend om antwoorden te vinden. Op basis van onze ervaring en een grondige analyse en raadgeving helpen wij jou met het kiezen van de juiste technologiestack, met het ontwerpen van een systeemarchitectuur en met het formuleren van een efficiënte technologische strategie voor jouw bedrijf.

Rosendahl Design GroupGlobal commerce

Technische ontwikkeling en systeemimplementering

Wij werken het vaakst met het implementeren en aanpassen van standaardsoftware op het vlak van CMS en e-commerce en andere gelijkaardige systemen. Onze partnerschappen gaan van „best of suite systemen”, zoals Sitecore en Optimizly, tot de nieuwere headless systemen, zoals Contentful, Contentstack, Commercetools en Bigcommerce.

Wij zweren bij agile ontwikkelingsmethoden: we werken met spurten van 14 dagen in vaste teams en structureren onze projecten volgens iteratieve MVP-processen. Op die manier creëren we zoveel mogelijk waarde op een zo kort mogelijke termijn.

De hoogste kwaliteit op de markt leveren, is belangrijk voor ons. Daarom maken uitgebreide test- en kwaliteitborgingsmethoden altijd integraal deel uit van ons ontwikkelingsproces, waarbij elk project behalve het vaste team ontwikkelaars ook een testmanager krijgt toegewezen.

Integraties

CDP, ERP, PIM, Marketing Automation, Booking Engines, DAM, OMS, betalingssystemen of ESDH, Borger.dk, first agenda, Kultunaut enz. Hoeveel integratieprojecten heb jij al doorlopen? Bij Kruso durven we te beweren dat we de meeste al gezien hebben. Van old-school boekhoudingssystemen tot moderne composable en API-gebaseerde softwarearchitectuur. Wij ontwikkelen met trots zelfs complexe dataflows uit verschillende systemen en brengen ze bij elkaar in volledig geïntegreerde betekenisvolle digitale services voor jou en jouw klanten.

Bespoke ontwikkeling

Wij onderzoeken graag mogelijkheden en betreden graag nieuwe paden. Daarom zijn we ook niet bang om af te wijken van de standaardsystemen waar we het vaakst mee werken naar „de andere kant van de API”. Hier werken we met de klantspecifieke ontwikkeling van zowel platforms met veel gegevens als grote bedrijfskritische platforms, maar ook met kleinere plug-ins en modules die bestaande systemen uitbreiden en buigen om zo je bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen.

Net zoals bij onze standaardsystemen baseren we onze oplossingen op .net en javascript en zweren we bij een open en modulaire systeemarchitectuur opgebouwd als microservices.

Mobiel

Progressive Web Apps (PWA) zijn een browsergebaseerde aanpak van mobiele platforms die snelle, betrouwbare en boeiende gebruikerservaringen creëren. Door de mogelijkheden van de traditionele browsergebaseerde technologie te combineren met de voordelen van een mobiele ervaring, vereenvoudig je het werk met het opbouwen van efficiënte conversieflows en intuïtievere digitale service-ervaringen – dit alles terwijl je minder gegevens gebruikt dan als je een native app had gebruikt. Kenmerkend voor PWA's zijn extreem snelle laadtijden, de mogelijkheid om apps offline te gebruiken, pushmeldingen en installatie op je beginscherm.

Kom meer te weten!

Zullen we samen nieuwsgierig zijn? Laat ons je helpen met je digitale reis. Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Kenneth Ryle Thorsson

kth@kruso.dk

+45 40 25 66 30